Карта

Контакти

Офис Централен:
адрес:
бул.“Христо Ботев“ 20, гр.Враца
телефон:
+ 359 92 661686,
+ 359 92 661886,
+ 359 92 624402
моб.телефон:
+ 359 888261981,
+ 359 885013553
e-mail:
info@borsaimoti.com
mtoshkova@borsaimoti.com
facebook:
Борса имоти ЕООД

 

Офис: 
адрес:
ул.“Иванка Ботева“ 10, гр.Враца
телефон:
+ 359 92 626558
моб.телефон:
+ 359 887919286,
+ 359 885932880
e-mail:
galia_stoianova@borsaimoti.com
teodora.konova@borsaimoti.com 

 

Офис:
адрес:
бул.“Тотлебен“ 34, гр.София
моб.телефон:
+ 359 888200916
e-mail:
d.klimentov@borsaimoti.com 
d.klimentov@abv.bg

Работно време:
Понеделник – Петък
09.00 – 18.00 ч.

Пишете ни


Горе